Dolar2.12842.1322
Euro2.94112.9464

Sözleşmeli olarak yerleşemeyenler tekrar sınava çağırılacak

DUYURU

6002 sayılı Kanun gereğince, vekil İmam-Hatip ve vekil Müezzin-Kayyım olarak görev yapan personelin, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel olarak istihdamı amacıyla yapılan sınava  3149 kişi müracaat etmiş, bunlardan sözlü-uygulamalı sınavda başarılı olanlar boş kontenjanlara yerleştirilmeye hak kazanmıştır.

Boş kalan  kadrolara, gerekli istihdamın sağlanması amacıyla, zikredilen sınava başvurusu kabul edilip müftülüklerce onaylanmış ancak, çeşitli mazeretleri sebebiyle sınava katılamayanlar ile sınava katılıp yerleşmeye hak kazanamayan  adaylar tekrar sınava çağrılacaktır.

Anılan sınava çağrılacak adayların, sınav tarih ve yerleri Diyanet İşleri Başkanlığı web sayfasında bulunan Personel Hizmetleri alanında ilan edilecek ve aynı tarihten itibaren “Sınav Giriş Belgesini” de aynı siteden alacaklardır.23.12.2010

ARALIK-2010 Yılı Sözleşmeli(4/B) Sözlü-Uygulamalı Sınav Bilgileri Duyurusu(Yeni)

Sözlü-Uygulamalı Sınav Bilgileri için..

Yorum Yaz - Arşiv   1719 kez okundu